Numero
Yhtiö
Lyhyt esittely
Offer
1lainaa

Cashbuddy tarjoaa lainaa jopa 3000 €. 3000 euron lainasumman maksimi laina-aika on 60 kuukautta, mutta lainan voi maksaa takaisin myös nopeammin. Lainalle on mahdollista hakea maksuvapaata kuukautta, josta peritään lisämaksu viisi euroa. Lainaohjelmaa on myös mahdollista muuttaa kesken sopimuskauden erillistä maksua vastaan. Cashbuddy perii myös kuukausittaista lainatilinhoitomaksua, joka on 9 euroa/kk.

Hae nyt!
2Euroloan online


Pikaluottoa tai kulutusluottoa 18-70 vuotiaille aina 5000 euroon asti. Kokeilla voit maksuttomasti korotta, todellinen vuosikorko 9,9 -51,0 %. Luottotililtä varasi ovat siirrettävissä omalle tilillesi kellon ympäri, tilihakemuksen voit tehdä koska vain. Asiakaspalvelu avoinna arkisin 8-18. Luottotiedot tarkistetaan.

Hae nyt!
3Ferratum Suomi


Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa niin pikavippejä kuin kulutusluottoa tavallisille kansalaisille. Ferratum toimii yhteistyössä asiakkaidensa kanssa ja haluaa heidän parastaan. Ennen luoton myöntämistä jokaisen luottotiedot tarkastetaan ja laina myönnetään ainoastaan henkilöille, joilla ne ovat kunnossa. Lainaa voi hakea turvallisesti ja nopeasti netissä.

Hae nyt!
4vippilaina online


Limiittiluottoa yli 21 vuotiaille 200-2000 euroa. Rahat voi nostaa tilille nostopyyntöpäivänä tai viimeistään 2 pankkipäivän aikana. Todellinen vuosikorko 112,54 %. Lainasto tarjoaa myös pikavippejä täysi-ikäisille. Lainaa haetaan netissä mutta rahojen kotiuttaminen tapahtuu tekstiviestillä. Avoinna klo 7-23 välisenä aikana. Luottotiedot tarkistetaan.

Hae nyt!
5viiking laina online


Pikaluottoa tai joustoluottoa aina 2000 euroon asti, ensimmäinen lainasumma vähintään 200 euroa. Ikävaatimus vähintään 21 vuotias. Lainaa haetaan netissä, varoja voi kotiuttaa myös tekstiviestillä. Ei kiinteitä kuukausi- tai vuosikuluja, todellinen vuosikorko kuukauden 100€:n vipille 126.18 %. Luottotiedot tarkistetaan.

Hae nyt!
6Aina Laina


Ainalaina tarjoaa pikavippejä yli 21 vuotiaille, 100-1000 €. Lainaa haetaan maksuttomalla verkkohakemuksella, ja hakemukset käsitellään päivittäin 7-23 välisenä aikana. Rahat tilille saman tien. Todellinen vuosikorko 50 %. Luottotiedot tarkistetaan.

Hae nyt!
7Vippi Laina


Pikavippejä yli 18-vuotiaille 50-2000€ tai jatkuva vippilimiitti 2000-3000 euroa. Uusille asiakkaille ensimmäinen vippi ilman kuluja ja korkoja. Hakemus netitse ja vippilimiitin varat nostettavissa joka päivä 7-23 välisenä aikana myös tekstiviestillä. Korkoa maksetaan kiinteä 7,5%. Luottotiedot tarkistetaan.

Hae nyt!
8lainaa


Viikinkilaina myöntää joustoluottoa 2000 euroon saakka. Lainapalvelua voivat käyttää yli 21-vuotiaat suomen henkilöturvatunnuksen omaavat henkilöt. 2000 euron lainan voi halutessaan maksaa kerralla tai osamaksulla takaisin. Viikinkilainaa on mahdollista hakea sekä netissä että tekstiviestillä. Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 100 euroa. Tämän jälkeen Viikinkilainaa voi ottaa juuri sen verran kuin itse tarvitsee. Luoton nostoprovisio on 25 %.

Hae nyt!

Home  >  Pikavippi kulutusluotto

Pikavippi kulutusluotto

Suomen kesä on lyhyt, ja hiihtolomakin vilahtaa viikossa ohi. Kyky spontaaneihin päätöksiin kuuluu elämästä nauttimiseen, mutta joskus nämä tarkoittavat myös nousua kulupuolella. Kulutusluotto tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarttua yllättäviinkin tilaisuuksiin, ja vertailemalla kulutusluotto vaihtoehtosi huolella voit tehdä sen järkevin kustannuksin.
Internetissä tarjotaan monenlaisin lainaehdoin pikalainoja ja pikavippejä. Kulutusluotto on sinulle oikea vaihtoehto, mikäli lainasummasi on hieman isompi ja tarvitset lainaa nimenomaan kulutukseen kohtuullisella lainan takaisinmaksuajalla. Kulutusluotto on mahdollista ottaa vertailun kautta edullisesti, näin säästät jopa satoja euroja. Jos siis olet törmännyt mahtavan edulliseen autoon tai äkkilähtötarjoukseen aurinkorannalle, miksi et säästäisi vielä enemmän vertailemalla kulutusluottosi nopeasti ja yksinkertaisesti?

Kulutusluotto vertailu lisää

Kulutusluotto vertailu lisää myös varmuuttasi takaisinmaksua ajatellen. Vertailemalla pystyt konkreettisesti hahmottamaan lainasi tulevat kuukausierät ja kokonaiskustannukset. Kulutusluotto on aina pitkäjänteinen rahoituspäätös, ja mikäli haluat Kulutusluoton helpottavan arkeasi eikä päinvastoin, vaihtoehdot kannattaa vertailla huolellisesti etukäteen.
Nyt yhden kätevän nettisivun kautta sinun on mahdollista leikkiä erilaisilla lainavaihtoehdoilla, takaisinmaksuajoilla ja suunnitella tulevat hankintasi vaikka isommaksi ryppääksi, jotka kaikki rahoitat yhdellä kulutusluotolla. Näin säästät lainan kokonaiskustannuksissa verrattuna useampaan pikkulainaan. Kulutusluottoa ottaessa on myös tärkeää suunnitella lainan kokonaismäärä vastaamaan todellista takaisinmaksukykyä. Kulutusluotto vertailun avulla pystyt hahmottamaan, kuinka lainanottosi tulee vaikuttamaan tuleviin loma-aikoihin tai muihin juokseviin menoihin.

Vertailu kulutusluotoissa on sinulle täysin ilmaista, turvallista ja erittäin nopeaa. Se ei vaadi rekisteröitymistä tai vertailuvaiheessa sitoutumista mihinkään luotonantajaan. Nettisivumme toimii täysin puolueettomasti, ja sivulle päivitetään reaaliaikainen tilanne kulutusluottojen ehdoista ja kampanjoista. Mikäli siis kulutusluotto on sinulle ajankohtainen, olisi hulluutta tarttua ensimmäiseen mainokseen vertailematta mahdollisuuksiasi. Kulutusluotto on aina pitkän aikavälin valinta – kannattaa siis valita ja vertailla niin, että päätökseensä voi olla myöhemminkin tyytyväinen.